3 Günlük Ücretsiz DENEME Sürümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aar

Administrator
Yönetici
VIP
1 Aralık 2023
5
1
3
Merhaba,

Aar Unblocker yazılımını 3 gün süreyle ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz. Ücretsiz sürümü edinmek için lütfen bu konunun altına yorum olarak aşağıdaki soruları yanıtlayın:

1. Forumu nereden buldunuz?
2. Hesap bilgilerinizi arkadaşlarınızla veya başka bir kişiyle paylaşmayacağınızı kabul ediyor musunuz? (Paylaşıldığı tespit edilirse, sonsuza kadar uzaklaştırılacaksınız.)
3. Neden ücretsiz sürümü denemek istiyorsunuz? Örnek: "Kullandığım servis sağlayıcısında çalışıp çalışmayacağını merak ediyorum", "Üyelik satın almayı düşünüyorum" veya "Sadece denemek istiyorum."

Yukarıdaki soruları dolduran kişilere, ücretsiz sürüm sağlanacaktır.

1: bi arkadaşım önerdi
2: hesap bilgilerimi kimseyle paylaşmam ve evet kabul ediyorum
3: açıkcası vpn olmadan nasıl yasağı geçtiğini merak ediyorum bundan dolayı denemek istiyorum deneyimledikten sonrada burada durumu anlatırım büyük ihtimalle

1: bi arkadaşım önerdi
3: açıkcası vpn olmadan nasıl yasağı geçtiğini merak ediyorum bundan dolayı denemek istiyorum deneyimledikten sonrada burada durumu anlatırım büyük ihtimalle
Merhaba! İlginiz için çok teşekkür ederiz. 3 günlük aboneliğiniz başarıyla hesabınıza tanımlandı.

açıkcası yazılımı kullandım hiç bir şey yapmama gerek yoktu giriş yaptım uygulamadan ve cidden bütün yasakları aşıyor 3 gün biraz kısa süre olmuş ancak gayet güzel yazılım ping çıkartmıyor bir problemini görmedim

1: araştırmalar sonucu buldum
3: ı vpn olmadan nasılgeçtiğini merak ediyorum eğer ping olmadan erişim saglıyorsam kesinlikle alacagım

1: araştırmalar sonucu buldum
3: ı vpn olmadan nasılgeçtiğini merak ediyorum eğer ping olmadan erişim saglıyorsam kesinlikle alacagım
Merhaba! İlginiz için çok teşekkür ederiz. 3 günlük aboneliğiniz başarıyla hesabınıza tanımlandı.

Ücretsiz deneme şansım oldu ve bende gayet stabil bir şekilde çalıştı servis sağlayıcım Turksat Kablonet bu gün aylık abonelik alacağım büyük ihtimalle.

AAR Unblockerın çalışma stilini beğendim gerçekten ping çıkarmadan bütün sitelere erişim sağlıyabiliyorum.
Teşekkürler AAR Unblocker.😁👍

• Love
Tepkiler: aar